Pomorski Zespół Parków Krajobrazowych

Park Krajobrazowy Dolina Słupi

  • Park Krajobrazowy Dolina Słupi
    Park Krajobrazowy Dolina Słupi
  • Park Krajobrazowy Dolina Słupi
    Park Krajobrazowy Dolina Słupi
  • Park Krajobrazowy Dolina Słupi
    Park Krajobrazowy Dolina Słupi
  • Park Krajobrazowy Dolina Słupi
    Park Krajobrazowy Dolina Słupi
  • Park Krajobrazowy Dolina Słupi
    Park Krajobrazowy Dolina Słupi

Park Krajobrazowy Dolina Słupi

SŁUPSK
Dni otwarte funduszy europejskich
WFOSiGW
akcja informacyjna

Klauzula informacyjna dla uczestnika spotkania edukacyjnego lub wycieczki

Podanie imienia, nazwiska i telefonu kontaktowego lub adresu e-mail podczas zapisu na wycieczkę jest traktowane jak świadome wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych niezbędnych do organizacji wycieczki/ spotkania edukacyjnego oraz do kontaktu w celu ewentualnego jej odwołania lub zmiany terminu.

Zgodnie art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:

  1. Administratorem danych osobowych jest Pomorski Zespół Parków Krajobrazowych z siedzibą w Słupsku ul. Poniatowskiego 4a, kontakt tel. 59 842 98 29, e-mail: biuro@pomorskieparki.pl
  2. Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych – iod@pomorskieparki.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celu organizacji wycieczki/spotkania edukacyjnego, w tym do celów kontaktu z uczestnikami.
  4. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest zgoda osoby, której dane dotyczą.
  5. Dane przetwarzane będą do czasu wycofania się ze zgody, jednak nie dłużej niż do czasu wycieczki/ spotkania edukacyjnego.
  6. Posiadają Państwo prawo dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, żądania ich usunięcia, bycia zapomnianym oraz prawo wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Wycofanie się ze zgody należy złożyć w formie wniosku drogą pisemną. Konsekwencją wycofania się ze zgody będzie brak możliwości uczestniczenia w wycieczce/spotkaniu edukacyjnym.
  7. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale jest niezbędne do wzięcia udziału w wycieczce/spotkaniu edukacyjnym.